ARALIK AY ETKİNLİKLERİMİZ

Bakanlığımızın başlattığı ve okullarda yapılacak olan proje ile öğrencilerin söz varlığını zenginleştirmesi, dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşması, buna bağlı olarak dili daha iyi kullanması ve fikir dünyasını geliştirmesi amaçlanmaktadır. Bu kapsamda her ay bir etkinlik ile öğrenciler projeye aktif olarak katılarak hedeflere ulaşmaya çalışmaktadır.

Bu ayki etkinliğimiz "Yunus Emre sözlüğünden seçilecek en az üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturma" yarışmasıdır. Bu bağlamda öncelikle öğrencilerle "Gönül Çalab'ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre" sözlüğü paylaşıldı. Sonra her sınıf seviyesi için en iyi afiş seçildi. Son olarak okulun en iyi afişi seçilerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderildi.

Öğrencilerin yapmış olduğu birbirinden güzel eserleri seçerken Komisyonumuz oldukça zorlandı. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Birinci seçilen eserimiz dereceye giren afişlerimiz ve okul panomuzdan kareler...

21-12-202321-12-202321-12-202321-12-202321-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 21.12.2023 10:57 - Görüntülenme: 56