ANKARA / POLATLI - İstiklal Ortaokulu

Etiket Sonuçları: İstiklal Ortaokulu

Mrt

Tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü kutladık ve vatanımız için canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi andık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Haz

Emeği geçen öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir 19 Mayıs. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Anma etkinliklerinde görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun

Mrt

Kitap İnsanı, İnsan Dünyayı Değiştirir..

Kas

Ülkemizin kurucusu ve çağdaş Türkiye'nin mimarı olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü 84. ölüm yıldönümünde saygı ve minnetle andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99'uncu Yıl Dönümü Kutlamalarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin depreme ne kadar hazırlıklı olup olmadığı test edildi. Öğrencilerin kısa süre içerisinde tahliyeleri sağlandı. Toplanma alanında toplanan öğrencilere Okul Müdürümüz Mehmet Tunca deprem ile ilgili konuşma gerçekleştirdi.

Ekm

İlköğrertim haftasını çoşkuyla kutladık. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir yıl diliyoruz.

Haz

2021- 2022 yıl sonu karne töreni düzenlendi. Yıl içerisinde çeşitli yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimize teşekkür eden okul müdümüz Mehmet TUNCA, bütün öğrencilerimize iyi tatiller diledi.

Haz

Okulumuzda sekizinci sınıf öğrencilerimizin mezuniyet coşkusu yaşandı. Bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Millî Mücadelemizi başlatmak üzere Samsun'a ayak bastığı günün 101. yılını kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin bilimle buluşmasını, bilime ve bilimsel düşünceye ilgi duymasını sağlamak amacıyla düzenlenen bilim fuarımızı tamamladık. Emeği geçen danışman öğretmenlerimize ve proje hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz annelerine mektup ve kartpostal göndermenin heyecanını yaşadılar. Etkinliği hazırlayan Nesrin ve Erkan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kutlama programını veilerimizin de katılımıyla çoşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.

Kutlama programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, ülkemizin ve tüm dünyanın çocuklarının bayramını kutluyoruz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen okullar arası satranç turnuvasında yıldız kızlar kategorisinde Fatma Nisanur Yılmaz üçüncü, Ecrin Salçın beşinci olmuştur. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. Satranç antrenörü Hasan Çevik'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi, sadece millî tarihimizin değil insanlık tarihinin en ihtişamlı kahramanlık destanıdır. Çanakkale; yurdun dört bir yanından gelen yüz binlerce vatan evladının, istiklâl ve istikbal uğruna dünyaya meydan okuduğu yerdir.

Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümünü anma programında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

21 Mart - 25 Mart tarihleri arasında ilçemizde gerçekleştirilecek olan satranç turnuvasına hazırlıklarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Öğretmenimiz Hasan Çevik'e ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında  AFAD Başkanlığı koordinatörlüğünde 81 ilde tüm okullarda gerçekleştirilen deprem tatbikatını okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Ara

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günün yıl dönümünde, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü çeşitli etkinlikler ile kutladık.

Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.