OKULUM TEMİZ PROJESİ

Okulum Temiz Projesi okullarda ve diğer eğitim kurumlarında tedbirlerin standartlaştırılmasını ve etkinliğinin artırılmasını amaçlayan bu belgelendirme ile hijyen ve sanitasyon koşulları geliştirmesi projesidir. Uygulamaların eylem planlarına yansıtılması ve sürekli iyileştirmenin gözetilmesi ile veliler çocuklarını gönül rahatlığı ile okula gönderebilecekleri bir ortam sağlamayı hedefler. Okulumuz Okulum Temiz Projesine ilk olarak 2021 yılında başvurmuş ve ilk belgesini 10.08.2021 tarihinde almaya hak kazanmıştır. Belgenin geçerlilik süresi dolduğunda yeniden başvuru yapılmış ve okulumuz 28.08.2022 tarihinde Okulum Temiz Belgesini tekrar almahaya hak kazanmıştır.

Yayın: 16.08.2023 - Güncelleme: 16.08.2023 12:59 - Görüntülenme: 92

Etiketler :