Kas

Bütün varlığını yüce milletine adamış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, dirilişimizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen Hatice KILINÇ, Pınar MEMİŞ YILMAZ ve Hasan ÇEVİK öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürler.

Kas

100. Yıl Koşu Yarışmasında okulumuz Yıldız Erkeklerde ve Yıldız Kızlarda 2. olmuştur. Başarı gösteren öğrencilerimize ve 100. Yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında İlçe Töreninde görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

100. Yıl Meşaleli Cumhuriyet Yürüyüşünde görev alan bando takımımızın performansı okulumuzu gururlandırdı. Bando takımımızı çalıştıran Müzik Öğretmenimiz Şinasi YILDIZ'a, görevli öğretmenlerimiz Hülya ÖGET, Keziban ASLAN, Hatice KILINÇ, Pınar MEMİŞ YILMAZ, Abdullah MALTA'ya ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla "Deprem/Bina Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Ekm

Medeniyetin Doğduğu Topraklardan Cumhuriyet'in 100. Yılına Bilim ve Kültür Şenliğinde öğrencilerimiz hem doyasıya eğlendi hem de öğrendiler. Emeği geçen öğretmenlerimiz Hatice KILINÇ ve Emörah KARADUMAN'a teşekkür ederiz.

Eyl

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Başarılı bir yıl olmasını temenni ederiz

Haz

Emeği geçen öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihindeki dönüm noktalarından biridir 19 Mayıs. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanmaktadır. Anma etkinliklerinde görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun

Kitap İnsanı, İnsan Dünyayı Değiştirir..

Kas

Ülkemizin kurucusu ve çağdaş Türkiye'nin mimarı olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü 84. ölüm yıldönümünde saygı ve minnetle andık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99'uncu Yıl Dönümü Kutlamalarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.