Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Öğrencilerimiz bayram coşkusunu en yüksek sesle yaşarken, renkli etkinliklerle dolu bir gün geçirdik. Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü kutlamak, hem tarihimize olan bağlılığımızı pekiştirdi hem de çocuklarımıza özgüven aşıladı. Her bir öğrencimizin gülümsemesi, bu anlamlı günün ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

İlçemizin öğrencilerden oluşan tek bando takımı olan İstiklal Ortaokulu bando takımı öncülüğünde ;öğretmen,öğrenci ve velilerimizin yürüyüşüyle coşkumuzu sokaklara taşıdık.

Bayramımız kutlu olsun. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Futsal Yıldız Erkekler Takımı İlçe Spor Müsabakalarında 3. olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimize, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Keziban ASLAN’a ve her maçta takımımızı yalnız bırakmayan EYİ ailesine teşekkür ederiz.

Mrt

Tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü kutladık ve vatanımız için canlarını seve seve feda eden kahraman şehitlerimizi andık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yılı kutlandı. Kutlama programında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İSTİKLAL ORTAOKULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI

İstiklal Ortaokulu olarak, kitap okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek, ülkemizdeki seçkin eserleri öğrencilerin tanımasını sağlayarak kitaplara ilgisini artırmak için kitap okuma yarışması düzenliyoruz.

Yarışmaya katılılmak isteyen öğrencilerimizin başvurularını 2 Mayıs 2024 tarihine kadar sınıf rehber öğretmenlerine yapması gerekmektedir.

Yarışmamız 7 Mayıs 2024 Salı günü sınav şeklinde yapılacak olup, dereceye giren ögrencilerimize okul idaremiz tarafından çeşitli ödüller verilecektir.

Yarışmaya sınıf düzeyinde farklı kitaplardan katılım sağlanacak olup, katılmak isteyen ögrencilerimizin okuyacağı kitaplar şunlardır:

5. VE 6. SINIFLAR İÇİN YARIŞMA KİTAPLARI

1- Dersimiz Atatürk

2- Canım Arkadaşım

7. VE 8. SINIFLAR İÇİN YARIŞMA KİTAPLARI

1-Son Ayı

2- Rüzgarı Dizginleyen Çocuk

Ock

Öğrencilerimiz TALES MAtematik Müzesinde hem eğlendi hem de öğrendi. Etkinliği düzenleyen Matematik Öğretmenimiz Pınar MEMİŞ YILMAZ'a teşekkür ederiz.

Ock

1. Dönem sonu okulumuzda her sınıf düzeyinde ağırlıklı ortalamasına göre 1. olan öğrencilerimize hediyeleri verildi. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Öğrencilerimizin sınavsız OBP ile gidebilecekleri okulları tanıtmak amacıyla Polatlı Duatepe Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Okul Tanıtım gezilerimizde bize rehberlik eden Okul Rehber Öğretmenimiz Özden ARPA'ya, DAL Rehber Öğretmenleri Selma ERDOĞAN ve Reşat ÖZGÜN ile değerli öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Hikaye Yazma Yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimizi Esra SANDIKÇI'yı ve emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

Son hafta etkinlikleri kapsamında okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencileri ile birlikte  Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör filmine gidildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizin LGS ile tercih edecekleri okulları tanıtmak amacıyla okul gezilerine başladık. Okul gezimizde ilk durağımız TOBB Fen Lisesi oldu. Bugünkü gezimize Polatlı Anadolu Lisesi ile son verdik. Okul Tanıtım gezilerimizde bize rehberlik eden Okul Rehber Öğretmenimiz Özden ARPA'ya, TOBB Fen Lisesi Rehber Öğretmeni Ayten OKUR'a ve değerli öğrencilerine, Pal Rehber Öğretmenleri Damla UYMAZ ve Demet PİŞKİN ile değerli öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara