Ara

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günün yıl dönümünde, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü çeşitli etkinlikler ile kutladık.

Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla andık.

Yapılan anma etkinliğinde emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, Türk Milletinin vermiş olduğu şanlı ve onurlu mücadelesinin sonucu ilan edilen ve millet egemenliğine dayanan Cumhuriyetimizin 98'inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın coşkusunu, heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; Aziz Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.

Okulumzda ki kutlama töreninde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

" Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. "  Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.  Mustafa Kemal ATATÜRK

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinleri kapsamında hazırlanan videoda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bayramımız kutlu olsun.

Öğrencilerimizin  karakalem çalışmaları.